Om oss

Allmänt

Reklamnavet.se är en webshop från PrintEasy Sweden AB. Sidan ger kunder möjlighet att spara pengar genom att själva göra layoutjobbet för produkten. Antingen genom uppladdning av en fil (vanligtvis PDF) eller genom att göra layouten och beställningen från FreeDesign. Läs mer om FreeDesign i spalten här intill. Ett nära samarbete med ledande aktörer inom reklam och tryck bidrar till oerhört konkurrenskraftiga priser. Produktsortimentet omfattar allt ifrån traditionella trycksaker på papper till storformat, presentartiklar, textiltryck m.m. Innovativa lösningar, effektiv teknik och strömlinjeformade arbetsflöden ger en storskalig produktion som oftast är igång 24 timmar om dygnet. Detta möjliggör korta ledtider med snabba och säkra leveranser.

 

Bra blir bättre

Eftersom Reklamnavet.se är en del av ett större nätverk kan vissa texter vara bristfälligt översatta. Arbete med att förbättra sidans texter, funktion och användarvänlighet görs oavbrutet. Förbättrade funktioner och nya produkter tillkommer löpande.

FreeDesign

FreeDesign är en gratis onlinetjänst som på ett överskådligt och enkelt sätt låter användaren skapa layouter till en mängd olika produkter. Skapas produkten med FreeDesign sker även beställningen från FreeDesign. FreeDesign fungerar på en dator med Adobe Flash Player installerad.

 

Så här använder du FreeDesign

Logga in. Leta upp produktsidan. Klicka på länken i texten som beskriver FreeDesign. Endast produkter som kan skapas med FreeDesign visar texten. Freedesign startar och öppnas i ett nytt fönster. Gör beställningsvalen på sidans över- och underkant och använd verktygen för att enkelt skapa din egen layout. Det är också möjligt att kostnadsfritt använda ett stort urval av bilder som är uppdelade i olika kategorier. Tryck ”Köp nu” när du är nöjd med layouten och invänta bekräftelsemail.

 

Alternativt kan FreeDesign öppnas direkt från huvudmenyn. Leta upp produkten i menyn uppe till höger, utan att klicka på den. Till höger syns texten ”Skapa”. De produkter som är möjliga att skapa med FreeDesign visar ett streck under texten "Skapa" när musen förs över. Syns inget streck saknas en mall för just den produkten. Nya FreeDesign-mallar tillkommer succesivt.